Alain Lynneel nieuwe voorzitter van Grasduinvissers Bredene

Beste,
Zaterdag 12 febr 2018 was het de voorstelling van het nieuwe bestuur van De Grasduinvissers Bredene op de algemene leden vergadering in de Hippo 12 te Bredene.
Daar werd het nieuwe bestuur voorgesteld aan de aanwezige leden.
Alain Lynneel is Voorzitter geworden van de Grasduinvissers Bredene.
Ondervoorzitter is geworden Luc Fort , Frederic Duhoux is penningmeester geworden , Pascal Swerts is bestuurslid geworden en  Philippe Peeters blijft secretaris.
Freddy Litierre blijft de vaste visgarde versterkt met een nieuwe visgarde Johan Deneyer.
Daniel Spillier en Stephan Ampe hebben hun mandaat niet meer verlengd en werden bedankt voor hun inzet de voorbij 3  jaren.
Wat er ook van nieuws was op de algemene vergadering dat is dat het visseizoen terug van start gaat op 1 maart op de mooie visvijver van Grasduinen  en er terug  een 300kg aan vis is opgestoken voor het nieuwe visseizoen.
Nieuw is ook dat de vijver nu ook gans het jaar open blijft om te vissen ( voordien kon men vissen van 1 maart tot 31 okt ) men kan nu  dus gans het jaar vissen van 6u tot 22u.
Nieuw was ook dat er dit jaar 6 witviswedstrijden gaan georganiseerd worden en dit enkel voor de vissers met een geldige jaarvergunning van de Grasduinvissers.
Een jaarvergunning blijft op de democratische prijs van 30 euro en voor 5 euro kan men nog steeds een dagje komen vissen op witvis.
Men kan een jaarvergunning aanschaffen in het Lokaal van De Grasduinvissers in  de Hippo 12.
Of men kan ook een dag en jaarvergunning aanschaffen aan de vijver zelf de visgarden of de bestuursleden komen langs om een vergunning te verkopen.
Voor alle info kan men steeds terecht op onze site;
Groetjes en veel visplezier,
De Grasduinvissers Bredene
Alain Lynneel
Voorzitter